Ciocolata care te scapă de 20 kilograme în numai o lună

Bună ziua, dragi prieteni! Am invitat astăzi în emisiunea noastră un cuplu cunoscut care ne va împărtăşi câte ceva din experienţa lor de viaţă. Nu mulţi vor să vorbească despre drama prin care au trecut, dar astăzi, Maria şi Mihai Ciubotaru ne vor destăinui secretul lor.

Sanda Tudor (prezentator): Maria, voi sunteţi un cuplu iubit şi apreciat de telespectatori. Ştim că aţi luat o pauză de la apariţiile TV în ultima jumătate de an! Amândoi aţi slăbit foarte mult! Trebuie să recunosc că arătaţi amândoi senzaţional.

Maria Ciubotaru (actriţă): Bună ziua tuturor! Am ales să luăm o pauză deoarece am trecut printr-o perioadă foarte grea. Din cauză că eram mereu în turnee, nu aveam timp să ne ocupăm şi de sănătatea noastră. Mâncam mereu pe fugă şi eram tot timpul pe scenă, la repetiţii. Pentru a ne apropia cât mai mult de voi, fanii noştri, a trebuit să sacrificăm multe. Dar ştim cu toţii că munca cere sacrificii. Anul trecut a fost un an foarte aglomerat şi nu am avut timp să stăm pe acasă, să mâncăm o mâncare gătită sănătos. Iar acest lucru a avut consecinţe…. ne-am îngrăşat amândoi foarte mult din cauza alimentaţiei nesănătoase, a stilului de viaţă haotic şi a stresului cotidian. Eu am ajuns la 75 de kilograme, iar Mihai, soţul meu, a depăşit 90 kilograme. Ne simţeam greoi şi fără energie, dar am continuat în acest ritm fără să ne gândim la consecinţe, din păcate.

Sanda T: Nu am ştiut niciodată câte sacrificii trebuie pentru a transmite celor de acasă starea voastră de bine! Din ce îmi spuneţi, aţi luat foarte mult în greutate. Mihai, tu cum te-ai simţit?

Mihai C: Niciunuia nu i-a fost uşor! Prima care a cedat a fost soţia mea. Într-o noapte s-a trezit cu dureri mari în partea dreaptă şi cu stări de vomă. Am mers repede la spital şi am aflat că făcuse un preinfarct din cauza oboselii şi a obezităţii. Doctorii mi-au făcut şi mie un control şi am aflat că starea mea de sănătate era mai rea decât a soţiei mele. Trebuia să slăbim amândoi dacă mai doream să ne continuăm viaţa.

Sanda T: Nu pot să cred ce îmi spuneţi! Cum aţi reuşit să treceţi peste toate acestea? Ce v-a ajutat?

Mihai C.: În primul rând, faptul că eram împreună a fost un mare plus. Ne-am înţeles şi susţinut unul pe celălalt! În al doilea rând, am primit un cadou de la un prieten, doctor de profesie. Cadoul lui consta într-o cutie de Chocolate Slim, un supliment pentru slăbit, sub forma unei băuturi dulci. Am avut încredere că ne recomandă ceva bun şi ne-am lăsat pe mâna lui.

Sanda T: Văd că aţi făcut foarte bine! Personal, nu aş fi crezut niciodată că se poate slăbi cu ciocolată! Cum să fie posibil aşa ceva?

Maria C: Crezi sau nu, este adevărat! Cel mai important este faptul că se pierde în greutate, fără a deveni depresiv şi fără efort, doar având o senzaţie de plăcere. Motivul este dat de ingredientele naturale ale Chocolate Slim, în principal de cacaoa organică,cafeaua verde şi fructele goji. Se poate consuma această băutură dulce oricât este nevoie, pentru că nu sunt efecte secundare. Am ales să consumăm acest dulce pentru că ne-am simţit bine chiar din a treia zi. Vă spun sincer că Chocolate Slim este fantastic pentru că m-a energizat zi de zi, mi-a redat încrederea în mine, mi-a redus pofta de dulce şi de mâncare, iar kilogramele au dispărut vizibil. Mă credeţi sau nu, dar această ciocolată combate celulita, tonifică pielea şi blochează depunerea de grăsime. După numai 2 săptămâni, eram deja cu 8 kilograme mai uşoară!

Sanda T: Mihai, cum a decurs slăbirea în cazul tău? Tot atât de eficient a fost Chocolate Slim?

Mihai C: Eu mă pot bucura că am slăbit mai mult decât soţia mea, adică am scăpat de 12 kilograme în 2 săptămâni. După cum scrie şi în prospect, femeile pot consuma maxim 2 linguri din această pudră în fiecare zi, iar bărbaţilor le este permis să consume 3 linguri pe zi. Aşa că, în fiecare dimineaţă am preparat acest mic dejun delicios pentru amândoi, adăugând pudra de Chocolate Slim într-un pahar de apă şi devenind astfel o rutină pentru noi. Micul dejun a ajuns masa noastră preferată din zi. Este o băutură săţioasă care poate înlocui o masă, iar nouă ne place să bem Chocolate Slim dimineaţa pentru că ne revigorează şi ne umple de energie pentru întreaga zi!

Sanda T: În acest moment primesc tot mai multe mesaje. Telespectatorii noştri vor să ştie de unde se achiziţionează Chocolate Slim

Maria C: Eu am crezut că voi găsi acest produs în toate farmaciile, la un preţ enorm. Dar şi de această dată m-am înşelat. Chocolate Slim se comandă doar de pe site-ul oficial , la un preţ infim. Vă recomand să comandaţi de aici , pentru a evita cumpărarea unor produse contrafăcute şi a obţine un preţ mai mic, fără alte adaosuri comerciale.

Sanda T: Care este rezultatul vostru final? În cât timp aţi ajuns să arătaţi aşa?

Maria C: Cel mai mult îmi place să răspund la această întrebare. În 5 săptămâni, am reuşit să slăbesc 17 de kilograme fără efort, fără dietă şi fără înfometare! Am ajuns la 58 de kilograme fără să îmi dau seama ! Iar soţul meu a ajuns la 70 de kilograme! Ne simţim foarte bine, iar asta o datorăm lui Chocolate Slim.

Sanda T: Dragi telespectatori, pentru că dorim să vă ajutăm cât putem de mult, vă utilizaţi acest site pentru a comanda Chocolate Slim!

Comandă imediat, efect garantat

Comentarii:

Anca I • 11:32

Bună! Am încercat şi eu de 6 săptămâni Chocolate Slim şi chiar am slăbit 17kg …nu îmi vine să cred, mai ales că eram convinsă că nu e real. Vreau să spun că nu am făcut sport şi că am renunţat la pâine şi sunt foarte mulţumită .Voi continua cu încredere!

Cosmin P • 12:12

Doamna Maria, îmi sunteţi tare dragă şi îmi pare foarte rău prin ce aţi trecut! Îmi sunteţi de un real ajutor cu aceste informaţii. Am încredere că nu sunt doar vorbe şi oricum, rezultatul îl văd şi singur! Soţia mea are nevoie să slăbească! Am înregistrat emisiunea şi va vedea chiar cu ochii ei această minune!

Bianca R • 17:22

Vreau să comand şi eu, dar nu am un număr de telefon. Mulţumesc!

Sanda T • 11:36

Bianca, dacă ai fost atentă la emisiunea noastră, poţi comanda Chocolate Slim de aici, iar tu vei fi sunată de un operator, pentru a confirma comanda!

Radu S • 14:52

Bună! Tocmai servesc prima cană. Ce pot sa spun e că miroase delicios! Ador gustul de ciocolată şi îl beau cu plăcere! Prima mea impresie este una excepţională! Promit să revin!

Simona A • 18:32

Vreau și eu certitudinea că Chocolate Slim mă va ajuta să slăbesc. Vreau să comand acest produs dar nu sunt atât de sigură că mă va ajuta. Am nevoie să slăbesc cel puțin 10 kg.

Sanda T • 11:11

Simona, certitudinea că se poate slăbi cu Chocolate Slim este chiar aici! Familia Ciubotaru ne-a povestit drama prin care a trecut şi cum i-a ajutat Chocolate Slim! Povestea e reală şi ai auzit-o cu propriile urechi! Uite cât de bine arată acum, după numai jumătate de an! :)

Andreea G • 12:11

Este cu adevărat miraculos,eu am slăbit în 7 săptămâni 31kg.Recomand cu încredere Chocolate Slim! Azi se împlinesc 3 săptămâni de când utilizez Chocolate Slim şi nu mă voi opri aici! :)

Radu S • 17:24

Au trecut deja 5 săptămâni de la ultima mea postare şi vreau să vă anunţ că am scăpat de 19 kilograme şi am haine cu 2 numere mai mici. Este magnific!

Anemona E • 18:28

Salut,eu folosesc Chocholate Slim de o săptămână. La mine încă nu se văd rezultate,ce pot să spun sigur este că are un gust plăcut, taie pofta de mâncare și în special de dulciuri. Sper să de-a rezultate bune până la final.

Camelia I • 12:28

Am comandat produsul în urmă cu 2 zile, iar azi a ajuns. Deci, promptitudine! Prezentarea produsului e exact ca pe site,are instrucţiuni de folosire şi e în termen de garanţie! Totul e ok! Ceea ce astept de la chocolate slim,este un impuls şi o doză de energie!!! Consider că Chocolate Slim este minunat dacă familia Ciubotaru a obţinut aşa rezultate.

COMANDĂ ACUM